Inkoop & verkoop

Home » Inkoop & verkoop

Oude telefoon verkopen

Veel mensen hebben wel een of meerdere telefoons in een la liggen als reserve. Deze liggen vaak na jaren nog steeds in diezelfde la, zonder ooit meer te zijn gebruikt! Dat is zonde, want ze zijn geld waard! Weggooien is ook nog eens belastend voor het milieu. In veel gevallen kan uw oude toestel worden hergebruikt. Naast het repareren en verkopen van telefoons, kopen wij deze ook in. Verkoop uw oude telefoon aan Quick ‘n Simpel en krijg er een eerlijk bedrag voor terug. U voorkomt dat oude toestellen na jaren ongebruikt te zijn,belanden in de vuilnisbak en houdt er op deze manier zelf ook nog wat aan over.

Eenvoudig uw oude telefoon verkopen

Uw oude telefoon verkopen is gemakkelijk bij Quick ‘n Simpel. Kom langs in de winkel of vul de gegevens van uw toestel online in. Wij kopen vrijwel alle grote merken telefoons in. Dus heeft u nog een oude Apple, Huawei, Nokia of Samsung telefoon in de la liggen? U kunt daar gerust bij ons mee terecht. We zijn natuurlijk benieuwd naar de staat van het toestel en baseren daar ons prijsvoorstel op. U kunt bij akkoord uw oude telefoon inleveren in de winkel of eenvoudig naar ons opsturen. Wij testen altijd wel of de telefoon in de aangegeven staat verkeerd en betalen u daarna uit. Oude telefoons worden onderverdeeld in vier condities:

  • Als nieuw: weinig tot geen gebruikerssporen
  • Zeer goed: lichte krassen (niet voelbaar)
  • Goed: voelbare gebruikerssporen
  • Sterk gebruikt: meerdere gebruikerssporen maar functioneert nog volledig
    En nog veel meer. Kom langs in de winkel om onze collectie te belijken.

Eenvoudig uw oude telefoon verkopen

Een belangrijke reden voor het verkopen van uw oude, gebruikte toestel is dat het beter is voor het milieu om dergelijke producten een nieuw leven te geven. Door uw toestel te verkopen, belandt het niet bij het vuilnis en worden er ook grondstoffen om nieuwe telefoons te produceren bespaard. Het verkopen van uw oude telefoon levert u een extra zakcentje op en is daarbij beter voor het milieu. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. We informeren u graag verder.

agsdix-smt2-phone-in-talk

Heeft u vragen?

Wij staan op werkdagen van 09:00 – 18:00 uur klaar om al uw vragen te beantwoorden!

06 44787755

Wilt u langskomen?

Maak dan gratis een afspraak!

Smartphone reparatiearrow right icon

Tablet reparatiearrow right icon

Laptop & PC reparatiearrow right icon

Winkelarrow right icon

Kennisbank arrow right icon