Oppo smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie » Oppo smartphone reparatie

Oppo reparatie service Groningen

De Oppo smartphone wordt gemaakt in China. De fabrikant is nog niet al te lang actief op de Nederlandse markt, en toch hebben ze al een prima marktaandeel opgebouwd. Heeft u zelf een Oppo smartphone en krijgt u te maken met een defect? Dan kunt u vertrouwen op de hoogwaardige service van Quick ‘n Simpel. Voor Oppo reparaties in Groningen kunt u ons elke dag van de week bezoeken. Maak kennis met onze service.

 

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Momenteel ondersteunen we de volgende Oppo modellen

Oppo

  • A5
  • A9
  • A52
  • A72

Oppo service Groningen

Heeft u te maken met een hardware of software issue bij uw Oppo smartphone? Dan helpen onze monteurs u graag. Dat doen we altijd met officiële onderdelen van het merk Oppo. Daarmee bent u verzekerd van erkende en professionele ondersteuning. Stel dat uw mobiel niet meer kan opladen, de batterij snel leegloopt of het scherm kapot is gegaan; in al deze gevallen kunt u ons bezoeken. Vaak is een reparatie van de Oppo smartphone al binnen 30 minuten afgerond. U staat dus zomaar weer buiten met een perfect functionerende smartphone. Wel zo fijn.

Schermbeschadiging Oppo

Een kleine barst op het beeldscherm van uw Oppo smartphone kan het gebruiksgemak van uw smartphone behoorlijk verpesten. Tegelijk kan de barst zich verder uitbreiden, en dat wilt u niet. Wilt u het ultieme gebruiksgemak van uw bestaande toestel weer herbeleven? Dan kunnen we u bij Quick ‘n Simpel op maat bedienen. We vervangen het scherm met een origineel Oppo scherm, waarmee uw smartphone weer de maximale prestaties levert.

Moederbord reparatie

Het moederbord van een smartphone is verantwoordelijk voor diverse essentiële processen. Speelt er een probleem rondom het moederbord, dan presteert uw mobiele telefoon als geheel een stuk minder. Of, op termijn helemaal niet meer. Reden genoeg om voor een moederbord reparatie van Oppo in Groningen langs te komen bij Quick ‘n Simpel. We staan voor u klaar.

Oplaadproblemen 

Loopt uw batterij snel leeg, wil de smartphone niet meer goed opladen of wordt de batterij extreem warm tijdens frequent gebruik? Dit zijn allemaal indicaties van batterijproblemen. Tijdens een bezoek aan onze winkel zullen we eerst troubleshooten om mogelijke laagdrempelige oplossingen aan te dragen. Lost dit het probleem niet op, dan zullen we een test uitvoeren om de capaciteit van de batterij te meten. Mocht het vereist zijn, dan zullen we de batterij vervangen met een originele Oppo batterij.

Moederbord reparatie

Bent u de eigenaar van een Oppo, en krijgt u te maken met een hard- of software defect? Kom dan langs bij Quick ‘n Simpel in Groningen. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en ondersteunen verschillende Oppo modellen. Onze service is snel, vakkundig en effectief. Voor spoed kunt u direct bij ons binnenlopen. Wilt u een Oppo reparatie inplannen? Maak dan direct een afspraak en we zien u binnenkort.