Sony smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie » Sony smartphone reparatie

Sony smartphone reparatie Groningen

Sony is een grote multinational uit Japan. Met de Sony Xperia heeft het bedrijf inmiddels al een aantal bekende modellen op de markt gebracht. Ook in Nederland is Sony inmiddels een grote speler. Krijg je te maken met een technisch en fysiek defect aan je Sony smartphone? Dan kan je in Groningen terecht bij Quick ‘n Simpel. Vaak is een reparatie al binnen 30 minuten afgerond. Ontdek alles over onze erkende service.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Ondersteuning Sony modellen

Sony

  • Sony Xperia Z5
  • Sony Xperia L1
  • Sony Xperia L4
  • Sony Xperia X Compact

Sony reparatie service Groningen

Een technisch of fysiek defect aan de smartphone is helaas niet altijd te voorkomen. Heb je een barst in je beeldscherm, functioneert de batterij minder goed dan voorheen of heb je het vermoeden dat er technische issues spelen? Onze monteurs helpen je graag. Ongeacht de aard van het probleem, kunt u bij ons langskomen voor uitgebreide service mogelijkheden. We adviseren u vrijblijvend over de beste service, passend bij de kwaal. Een Sony smartphone reparatie is bij ons in goede handen.

Mocht reparatie geen uitkomst meer bieden, dan beschikken we over aantrekkelijke voorwaarden, waarmee we u toch nog verder kunnen helpen. Denk aan het inruilen van uw Sony smartphone.

Waterschade Sony smartphone

Een smartphone met waterschade, daar wilt u snel mee geholpen worden. In dergelijke gevallen is het mogelijk om direct bij ons binnen te lopen. We beschikken over de tools om de gevolgen van waterschade te beperken, dan wel volledig te voorkomen. Het is evenwel belangrijk om snel langs te komen, zodat we u de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

Sony smartphone reparatie Groningen

Onze klanten zijn blij met onze service, en wij willen jou ook graag helpen. Een noodgedwongen reparatie aan uw smartphone is al vervelend genoeg, en daarom zorgen wij voor lage servicekosten en een snelle oplossing, zodat u weer volop kunt genieten van een volledig functioneel toestel. Kom voor Sony smartphone reparaties in Groningen langs bij Quick ‘n Simpel. Onze monteurs staan voor u klaar.

Batterij issues

Levert de batterij niet meer de gebruikelijke prestaties? Dat kan diverse redenen hebben. Soms is de oplossing simpel, maar er kan ook een complex probleem aan de basis liggen. De batterij van uw Sony smartphone kan ook simpelweg ‘af’ zijn. Quick ‘n Simpel beschikt over authentieke Sony batterijen, waardoor u ook voor batterij issues van harte welkom bent in onze winkel.

Schermreparatie

Een barst in het scherm, of een display die niet meer reageert zoals u gewend bent. We kunnen het scherm voor u repareren of vervangen, afhankelijk van de situatie. Soms ligt het probleem echter ook in het moederbord, waardoor de display traag of zelfs niet meer reageert. We zullen in dat geval een diagnostische test loslaten op de smartphone. Op basis van de uitkomsten adviseren we u eerlijk en transparant over de mogelijkheden tot service.