LG smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie » LG smartphone reparatie

LG smartphone reparatie

Naast de gangbare merken zijn er op dit moment veel nieuwe en kleine merken actief. Als een ervaren verkoper is Quick ‘n Simpel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de smartphone markt. Wij proberen daarom in de reparatie van zo veel mogelijk merken en modellen te voorzien.

Ontdek onze LG smartphone reparatie service. We beschikken over authentieke materialen, waarmee we fysieke defecten verhelpen. Ook voor technische vraagstukken bent u bij ons op de juiste plek.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

We ondersteunen momenteel de volgende LG smartphone modellen

LG

  • LG K50s
  • LG Q6
  • LG G3
  • LG V30

Hard- of softwareproblemen op uw LG smartphone, en ben je op zoek naar een vestiging voor LG reparatie in Groningen? Loop dan eens binnen bij Quick ‘n Simpel. Onze specialisten staan elke dag van de week klaar om u te helpen bij telefoon reparaties. Word je LG smartphone langzamer, gaat de accu sneller leeg of heb je hardware beschadigingen? We kunnen je snel en vakkundig helpen bij de reparatie van LG smartphones. Vaak is je toestel al binnen 30 minuten klaar. Ontdek wat we doen.

LG smartphone reparatie Groningen

Hoewel LG per juli 2021 is gestopt met het fabriceren van mobiele telefoons, zijn er nog altijd een groot aantal smartphones van dit merk in omloop. Dat betekent dat we de komende jaren nog dezelfde hoogwaardige service voor LG smartphones zullen blijven bieden. We maken gebruik van authentieke materialen, bijvoorbeeld wanneer uw scherm of batterij vervangen moet worden. Onze specialisten doen er alles aan om jouw smartphone snel en vakkundig te repareren. Dat doen we vaak al binnen 30 minuten nadat u het toestel bij ons binnen heeft gebracht.

De focus ligt daarbij op de hoogste kwaliteit. Kom voor LG reparaties in Groningen langs bij Quick ‘n Simpel.

Ondersteuning voor LG smartphones

Onze ondersteuning voor smartphones van het merk LG gaat ver. We maken gebruik van hoogwaardige apparatuur bij het diagnosticeren van uw toestel, en herstellen deze met dezelfde erkende materialen. We ondersteunen tevens vrijwel alle modellen van LG. Ontdek wat we doen.

Batterij vervangen

De kans met de problemen met de accu neemt bij smartphones naar verloop van tijd toe. Neemt de levensduur van de batterij sterk af, of ervaart u problemen bij het opladen van uw toestel? Dan kunt u de batterij van LG laten vervangen bij Quick ‘n Simpel. Daarmee voorkomt u tevens dat uw mobiel sterk opwarmt bij frequent gebruik.

Waterschade

Een LG met waterschade? Dat is erg vervelend. Wilt u uw toestel redden? Dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. U kunt desgewenst zonder afspraak bij ons binnen komen lopen, zodat we direct in actie kunnen nemen. Daarmee is de kans het grootst dat we de waterschade effectief kunnen oplossen.

 

Schermreparatie

Een barst in het scherm van de LG smartphone, dat kan uw gebruiksgemak drastisch verlagen. In de meeste gevallen moeten we bij de reparatie van het scherm uw volledige scherm vervangen. Gelukkig beschikken we over originele onderdelen, waardoor u na reparatie over een sterk en authentiek LG scherm beschikt. Dat doen we snel en precies.

Reparatie LG toestellen

Op zoek naar een betrouwbare LG smartphone reparatie winkel in Groningen? Kom gewoon eens binnenlopen, we helpen u graag bij hardware en software problemen op uw toestel. LG toestellen ontvangen bij ons de volledige ondersteuning. Is een reparatie voor u te duur, dan zullen we dit open en eerlijk met u communiceren. U kunt bij Quick ‘n Simpel uw toestel ook inruilen voor een nieuw exemplaar. Zo bieden we de optimale service en maatwerk in onze dienstverlening voor klanten met een LG.