Tablet reparatie

Home » Tablet reparatie

Tablet reparatie – snel en vakkundig opgelost

Heeft u problemen met uw tablet en is het tijd voor een reparatie? Onze specialisten staan elke dag klaar om uw apparaat snel en efficiënt te herstellen. Heeft u een software of hardware probleem op uw tablet? Geen zorgen, wij hebben de kennis en ervaring om dit voor u op te lossen. Meestal neemt een tablet reparatie bij ons niet meer dan een uur van uw tijd in beslag. Terwijl u even wacht in onze winkel of boodschappen doet, zorgen wij ervoor dat uw tablet weer als nieuw is. Zo kunt u snel weer huiswaarts met een volledig hersteld apparaat.

Kom langs bij ons in de winkel. Wij zijn gespecialiseerd in smartphones, tablets, laptops en pc’s. Onze specialisten staan voor u klaar in het winkelcentrum in Paddepoel. U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen zodat u ervan verzekerd bent dat wij u direct kunnen helpen.

Batterij vervangen

Als uw tablet u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een tablet gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick ‘n Simpel heeft voor elke tablet een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw tablet is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Hij is gemaakt van glas, dus als u uw tablet laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw tablet er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe tablet, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw tablet heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden tablets gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende tablet reparatie en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw tablet doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw tablet-scherm repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Gespecialiseerd in tablet reparaties

Als specialist in tablet reparaties, helpen wij u graag met het oplossen van problemen met uw tablet. We werken voornamelijk met tablets van het merk Apple en Samsung, maar we ondersteunen ook andere merken. Daarnaast maken we binnen het bedrijf altijd gebruik van originele onderdelen voor de reparatie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de reparatie van uw scherm of andere onderdelen altijd goed wordt uitgevoerd. Soms is het moeilijk om te herkennen of u te maken hebt met een software probleem. Dit kan bijvoorbeeld te merken zijn aan tragere reacties of uitval van de tablet. Gelukkig kunnen we met onze analyse in de winkel snel het probleem identificeren en direct overgaan tot reparatie.

Scherm repareren

Heeft u uw tablet laten vallen en is het scherm kapot of reageert deze ineens niet goed meer? Dit kunnen problemen zijn met de hard- en software. U kunt bij Quick’n Simpel terecht om uw tablet snel en vakkundig te laten herstellen door onze professionals. Kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak online!

De batterij van uw tablet kan na verloop van tijd minder worden en sneller leeglopen. Dit is natuurlijk erg vervelend. In dat geval is het soms verstandig om de batterij te laten vervangen. Kom langs bij ons in de winkel voor een controle. Wij checken uitvoerig uw batterij en kunnen deze indien nodig vervangen. Op deze manier bent u weer verzekerd van een goed werkend apparaat.

Oplaadpoort vervangen

Laadt uw tablet niet meer goed op? Dan kan het zijn dat de oplaadpoort van uw tablet beschadigd of vervuild is. Dit kan er namelijk voor zorgen dat die niet meer goed oplaadt of herkend wordt via de computer en dat is natuurlijk erg vervelend. Wij kunnen de Micro USB, Type-C of Lightning connector voor u vervangen, zodat deze weer helemaal goed werkt.

Moederbord reparatie

Het moederbord is een van de belangrijkste onderdelen van een tablet. Wanneer deze niet meer goed functioneert, kunnen de verschillende onderdelen van het apparaat niet meer goed met elkaar communiceren, waardoor deze niet meer goed werkt. Bij Quick’n Simpel kunnen we dit voor je oplossen. Kom langs bij ons in de winkel. Wij helpen je graag.