Xiaomi reparatie

Home » Smartphone reparatie » Xiaomi reparatie

Xiaomi reparatie Groningen

Xiaomi is in sneltreinvaart uitgegroeid tot één van de meest bekende smartphone merken. Ook in Nederland krijgt Xiaomi steeds meer voeten aan de grond. Heeft u een smartphone van dit merk en krijg je te maken met een technisch of fysiek probleem? In Groningen zijn wij uw partner voor Xiaomi smartphone reparatie. Ontdek onze ruime service mogelijkheden.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Ondersteuning Xiaomi modellen

Xiaomi, onder andere

  • Xiaomi Black Shark
  • Xiaomi Mi 8 Lite
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi reparatie service Groningen

Ook voor de eigenaar van een Xiaomi smartphone bieden wij de optimale ondersteuning. Ervaart u problemen met uw toestel, dan helpen we u graag met onze laagdrempelige service. Zo kunt u bij ons online een afspraak maken, maar ook langskomen voor de meest snelle ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u te maken heeft met waterschade aan uw toestel of een acute storing binnen het moederboard. Onze monteurs zijn gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van de door Xiaomi erkende materialen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Een greep uit onze service voor Xiaomi toestellen.

Waterschade

Bij waterschade is spoed geboden, want vochtschade aan uw Xiaomi smartphone kan ervoor zorgen dat u complete device stuk gaat. Is er sprake van vochtschade aan uw toestel, dan kunt u direct bij ons binnenlopen. We beschikken over de juiste technieken om het toestel alsnog te redden.

Wist u dat we ook een aantrekkelijk aanbod kunnen doen ter vervanging van uw mobiele telefoon? Ook bij blijvende schade aan uw Xiaomi smartphone kunt u daarom altijd bij ons langskomen.

Xiaomi batterij vervanging

De batterij van een smartphone zal in de loop van de tijd minder goede prestaties gaan leveren. Dit kan echter in een stroomversnelling raken wanneer er iets anders aan de hand is. Soms ligt de oplossing voor het grijpen, maar er kan ook meer aan de hand zijn. Heeft u het gevoel dat de batterij van uw Xiaomi batterij niet meer de gewenste prestaties kan leveren? Dan kunnen we voor u onderzoeken wat hieraan ten grondslag ligt. Het is dan handig om de batterij te laten vervangen. Dit is voordeliger én zorgt ervoor dat uw smartphone nog jaren mee kan.

Barst in het scherm

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u heeft genomen, is het nog altijd mogelijk dat het scherm van uw smartphone beschadigd raakt. Een barst of kleine beschadiging lijkt misschien onschuldig, maar kan het gebruiksgemak en de functionaliteit van uw smartphone beperken. Voor een schermreparatie van uw Xiaomi smartphone in Groningen bent u bij Quick’ N Simpel aan het juiste adres.