Oneplus reparatie

Home » Smartphone reparatie » Oneplus reparatie

OnePlus reparatie

Voor een OnePlus reparatie in Groningen bezoekt u Quick ‘n Simpel. Het merk OnePlus is een Chinees merk dat de laatste jaren erg groot is geworden in Nederland. Krijgt u te maken met een technisch of fysiek defect aan uw smartphone? Dan kunt u online een afspraak maken. Wilt u direct geholpen worden? Loop dan binnen, we kunnen u vaak al binnen een half uur helpen. Ontdek onze uitgebreide ondersteuning voor OnePlus devices in Groningen.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Ondersteuning OnePlus modellen

One plus, onder andere

  • OnePlus One
  • OnePlus Two
  • OnePlus 3
  • OnePlus X

Informatie over OnePlus

OnePlus werd in 2013 opgericht. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. In Nederland is het merk enorm in opkomst. Volgens recent onderzoek heeft OnePlus een dermate hoog marktaandeel, dat zij momenteel als vijfde smartphone merk worden aangemerkt. Momenteel biedt Quick ‘n Simpel ondersteuning aan bij vier OnePlus modellen: de OnePlus One, Two, 3 en X.

OnePlus reparatie Groningen

Technische of fysieke defecten aan uw OnePlus toestel lossen wij snel en vakkundig op. Onze monteurs werken uitsluitend met authentieke OnePlus onderdelen, zodat u na de reparatie beschikt over een toestel dat als nieuw functioneert. Of het nou gaat om het scherm, het moederboard of waterschade; in alle gevallen bieden we u de optimale ondersteuning. Voorafgaand aan de reparatie voeren we een diagnostische test uit, waar het defect wordt vastgesteld. We zullen u vervolgens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor service. Kiest u voor een directe reparatie, dan kunnen we u OnePlus vaak al binnen 30 minuten repareren. 

Waterschade

Hoewel veel smartphones tegenwoordig beschikken over goede bescherming tegen waterschade, kunt u hier alsnog mee te maken krijgen. Breng uw OnePlus met waterschade direct langs voor reparatie en service. We beschikken over de meest recente methoden om waterschade duurzaam op te lossen. Zo kunt u nog jaren beschikken over dezelfde smartphone. Is uw smartphone niet meer te redden, dan kunt u uw OnePlus ook vervangen voor over gereduceerd tarief.

Schermreparatie

Een beschadiging aan het scherm is vervelend en kan als zeer storend worden ervaren. Wilt u het scherm laten vervangen, dan kan dat bij Quick ‘n Simpel in Groningen. Een schermreparatie kost bij andere serviceproviders vaak langer dan gewenst. Bij ons kunt u vaak dezelfde dag langskomen of online een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat alle onderdelen al voor u klaarliggen. Vaak kunt u de OnePlus direct weer op komen halen.

Batterij OnePlus vervangen

De batterij van OnePlus staat bekend als zeer stabiel. Toch kunnen diverse problemen schuldig zijn aan een kwalitatief minder goede batterij, waardoor deze snel van 100% naar 0% daalt. U kunt uw batterij voor een scherp tarief laten vervangen, zodat u de hele dag zorgeloos kunt genieten van een volle batterij. Bezoek Quick ‘n Simpel en ontdek de mogelijkheden.

OnePlus service Groningen

Voor een OnePlus reparatie in Groningen bezoekt u Quick ‘n Simpel. Onze monteurs helpen u graag bij het herstellen van kleine en grote defecten, van technische of fysieke aard. U kunt ons vinden in winkelcentrum Paddepoel, Groningen. We zijn altijd in de buurt als erkend en professioneel servicepunt van OnePlus smartphones.