Smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie

Snel en effectief herstel van uw toestel!

Is uw telefoon kapot of werkt deze niet meer naar behoren? Voor een telefoon reparatie in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor herstel van uw hardware, software, scherm, batterij en camera. Problemen met uw toestel kunnen ervoor zorgen dat u tijdelijk niet bereikbaar bent en dit is erg vervelend. Wij voeren de reparaties daarom direct uit. U mag bij ons binnenlopen met of zonder afspraak.

Bent u op zoek naar een specialist in iPhone reparaties, Samsung reparaties of één van de vele andere merken? Wij helpen u graag. Kom langs bij ons winkel in Groningen of maak een afspraak via onze website!

iPhone reparatie

Sony reparatie

Xiaomi reparatie

Google reparatie

Oppo reparatie 

Nokia reparatie

Samsung reparatie

Oneplus reparatie

Overige merken

Microsoft reparatie

Motorola reparatie

LG smartphone reparatie

Een oplossing voor alle telefoonmerken

Bij Quick ’n Simpel ondersteunen we alle telefoonmerken en maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Op deze manier kunnen we u namelijk voorzien van de hoogste kwaliteit. Daarnaast doen we altijd een uitgebreide analyse, waardoor we ook problemen signaleren die zich op de achtergrond voordoen.

Software reparaties telefoon

Is uw telefoon traag, reageren apps niet of valt uw toestel vaak uit zonder reden? Dit kan een probleem zijn in de software van uw telefoon. Bij Quick ’n Simpel voeren we een diagnostische test uit. Hierdoor kunnen we precies zien waar het probleem zich voordoet. Op deze manier kunnen we u voorzien van de best mogelijke oplossing.

Kom bij ons langs in de winkel voor een diagnostische test!

Scherm reparatie

Wanneer u uw telefoon laat vallen, is de kans vrij groot dat er een barst ontstaat in het scherm. Wij raden aan om niet te lang te wachten met het laten repareren van uw scherm. Wanneer het scherm namelijk gebarsten is, kan het voorkomen dat er scherpe randen ontstaan. Daarnaast kan er vuil in het toestel terecht komen, waardoor de kans op schade alleen maar groter wordt. Kom langs bij ons in de winkel. Ons vakkundig personeel staat graag voor uw klaar.

Achterkant vervangen

Tegenwoordig hebben steeds meer telefoons een glazen achterkant, waarmee ze draadloos kunnen worden opgeladen. Het nadeel van een glazen achterkant is dat er een barst in kan komen wanneer u per ongeluk de telefoon laat vallen. Vaak moet dan de gehele achterkant vervangen worden.
Is de achterkant van uw telefoon kapot? Wij raden aan om dit zo snel mogelijk te laten vervangen om extra schade te voorkomen. Er kunnen namelijk erg makkelijk stof of andere delen in de telefoon terechtkomen. Kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak via onze website!

Batterij vervangen telefoon

Na verloop van tijd wordt de batterij conditie van uw smartphone steeds minder en loopt deze sneller leeg. De batterij van een toestel gaat zo’n 1,5 jaar mee. Wanneer uw telefoon snel uitvalt of leegloopt dan is het het beste om de batterij te laten vervangen. Ook dit kunnen we voor u doen. Quick ’n Simpel heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij.

Camera reparatie

De camera van een telefoon wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Er komen dan ook steeds meer camera’s op een toestel. Inmiddels zijn er al toestellen met meer dan 3 camera’s. Overigens wordt de kans op schade aan één van de camera’s daarmee wel steeds groter. Mocht u schade hebben aan de camera van uw telefoon kom dan langs bij ons in de winkel of maak een afspraak.