Over ons

Home » Over ons

Effectief voor u aan de slag

We snappen we hoe vervelend het is om een kapotte telefoon te hebben: u bent niet bereikbaar en niet iedereen weet dat uw telefoon kapot is. Daarom zijn we Quick ‘n Simpel begonnen. Met onze reparatieservice staat u in een half uurtje weer buiten met uw geliefde telefoon. En dat ook nog eens zonder gedoe en onverwachte verrassingen. Ons doel is om uw telefoon snel te repareren, waarbij u precies weet waar u aan toe bent.

Snel, effectief en betaalbaar

Werkt uw smartphone niet meer als de oude? Wij helpen graag! We kijken naar waar de kern van het probleem ligt en gaan dan direct aan de slag. Op die manier werken we snel en effectief en blijft de reparatie betaalbaar voor u.

Voor elke telefoon vinden wij een gepaste oplossing. We hebben met alle soorten merken telefoons ervaring, waardoor we vaak binnen enkele minuten het probleem van uw telefoon kunnen vaststellen en oplossen.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Stuur uw kapotte toestel op voor reparatie

Wilt u uw telefoon laten repareren maar woont u niet in Groningen? Stuur uw smartphone naar ons op. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met de reparatie en sturen de telefoon zo snel mogelijk weer naar u op. Lekker Quick and Simpel!

Reparatie laten vergoeden door de verzekering

Heeft u een inboedelverzekering? Dan bent u verzekerd voor schade aan uw toestel. Vraag een offerte bij ons aan voor een reparatie. De verzekeringsmaatschappij heeft de offerte namelijk nodig voor een beoordeling. Vervolgens vertellen zij of u recht heeft op een vergoeding. Na de reparatie maken we een factuur, die u kunt opsturen naar de verzekering. Op die manier kan de verzekering de kosten vergoeden, terwijl uw telefoon weer helemaal de oude is.