Google smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie » Google smartphone reparatie

Google smartphone service

Het grote techbedrijf Google beschikt tegenwoordig ook over haar eigen smartphones. Voor de reparatie van Google smartphones in Groningen bent u van harte welkom bij Quick ‘n Simpel. En omdat het al vervelend genoeg is dat u een beroep op reparatie moet doen, garanderen wij snelle, vakkundige en voordelige service. Vaak is een reparatie al binnen 30 minuten afgerond. We gebruiken exclusieve onderdelen van Google, waardoor u verzekerd bent van de optimale ondersteuning. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Wij ondersteunen de volgende modellen:

Google

  • Google Pixel 2
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 5

Google smartphone informatie

Google heeft haar eigen lijn met smartphones. Wat veel mensen niet weten, is dat de eerste smartphone van Google al in 2010 werd gelanceerd. Dit was de Nexus One. Inmiddels is Google bezig met de Pixel-lijn. Vanuit Quick ‘n Simpel ondersteunen wij de Google Pixel 2, Pixel 3, Pixel 4 en Pixel 5. Het merk Google heeft een relatief duur imago, maar levert ook al jaren de beste prestaties. De Google smartphones draaien op Android.

Schermreparatie Google smartphone

Een beschadiging aan het scherm van uw smartphone kan erg vervelend zijn. Wilt u het toestel zelf wel houden, maar begint de barst in het scherm u tegen te staan? Dan kunt u voor een schermreparatie langskomen bij Quick ‘n Simpel. Wij beschikken over officiële Google smartphone schermen.

Moederbord reparaties

Bij een defect moederbord presteert uw smartphone matig of zelfs helemaal niet. U denkt misschien dat dit ligt aan het scherm, maar het probleem kan zich ook dieper in uw smartphone bevinden. Voor een moederbord reparatie in Groningen bezoekt u Quick ‘n Simpel. Onze monteurs helpen u graag.

Nieuwe batterij smartphone

De batterij van de Google smartphone staat goed bekend, maar na verloop van tijd kunnen de prestaties afnemen. Ook kan de batterij om een andere, vaak technische reden slecht presteren. Wij kunnen de batterij van uw Google smartphone voordelig voor u vervangen, waardoor u de gehele dag kunt genieten van een lange batterijduur. Ook wanneer uw mobiel niet meer goed kan opladen, helpen we u graag. Problemen rondom de dock of het oplaadsnoer lossen we direct voor u op.

Google smartphone reparaties Groningen

Een smartphone van Google laten repareren in Groningen? Dat doet u bij ons. Wij werken met officiële onderdelen. Onze monteurs staan elke dag van de week voor u klaar in winkelcentrum Paddepoel. Vermoedt u een defect met betrekking tot uw smartphone? U kunt ook vrijblijvend binnenlopen. Wilt u een reparatie aanmelden? Maak dan direct een afspraak.