Zakelijk

Home » Zakelijk

De beste partner voor al uw zakelijke zorgen

Bent u een zelfstandige ondernemer en zoekt u een toestel dat voldoet aan uw werksituatie? Of wilt u uw medewerkers mobiel houden en zoekt u naar een voordelig toestel? Quick ‘n Smipel denkt graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Efficiënt, gemakkelijk en met een oog voor uw wensen

Wij regelen alle telefoonzaken voor uw bedrijf. Omdat wij weten dat tijd geld is zijn wij snel en dynamisch. Wij leveren toestellen op de dag zelf en zijn altijd bereikbaar voor een spoedklus. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Scherpe tarieven

Als experts op het gebied van mobiele netwerken en smartphones zijn wij op de hoogte van de beste prijzen. Op basis van uw verbruik zoeken wij het beste model voor u uit.

Persoonlijk contact

Quick ‘n Smipel heeft altijd iemand klaarstaan die u helpt. Heeft u dringend een toestel nodig? Of wilt u advies over het efficiënt inrichten van een netwerk voor uw medewerkers? Neem contact op of kom langs en wij staan tot uw dienst.

Eerlijk en transparant advies

Er zijn veel opties in telefoonland, maar door de bomen zie je het bos niet meer. Laat u daarom leiden door Quick ‘n Simpel. Met de ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen wij u als geen ander adviseren. Wij bieden u een oplossing op maat die aansluit op uw wensen.

Quick ‘n Simpel is regionaal en nationaal de beste

Als grootste smartphonespecialist in Groningen hebben wij een betrouwbare reputatie in de regio. Wij zijn ook op nationaal niveau actief. Door heel Nederland maken onze zakelijke klanten gebruik van onze diensten en dat zegt genoeg over de populariteit van onze unieke service.

Snelle reparaties

Is het mobieltje van u of uw medewerker kapot? Geen probleem. Wij zorgen dat u uw telefoon(s) zo snel mogelijk terugkrijgt. Kunt u niet zonder mobiel? Geen probleem. U krijgt van ons een leentelefoon, zodat u geen omzet misloopt.

Mocht u meerdere telefoons hebben die niet werken, ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen een speciale prijs voor u maken. Hierbij ontvangt u uiteraard een factuur op naam van jouw bedrijf. Voor meer informatie of benieuwd naar de kosten kunt u ons bellen of langskomen in de winkel.

agsdix-smt2-phone-in-talk

Heeft u vragen?

Wij staan op werkdagen van 09:00 – 18:00 uur klaar om al uw vragen te beantwoorden!

06 44787755

Wilt u langskomen?

Maak dan gratis een afspraak!

Smartphone reparatiearrow right icon

Tablet reparatiearrow right icon

Laptop & PC reparatiearrow right icon

Winkelarrow right icon

Kennisbank arrow right icon