Nokia reparatie

Home » Smartphone reparatie » Nokia reparatie

Nokia reparatie Groningen

Voor een Nokia reparatie in Groningen komt u langs bij Quick ‘n Simpel. Een technisch of fysiek defect aan uw smartphone wordt door onze technici op locatie opgelost. Vaak sta je binnen een half uur alweer buiten. We gebruiken voor onze reparaties uitsluitend authentieke onderdelen, zoals bij het vervangen van het scherm of het herstellen van een moederbord. Onze service is snel en voordelig. In vrijwel alle gevallen goedkoper dan het opsturen van uw smartphone. Ontdek het bij Quick ‘n Simpel.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Ondersteuning Nokia modellen

Nokia

  • Nokia 2.2
  • Nokia 3
  • Nokia 5
  • Nokia 6

Informatie over Nokia

Het merk Nokia is bezig aan een revival. De oude modellen van de Nokia telefoon zijn bij de meeste mensen nog wel bekend, en tegenwoordig beschikt het Finse concern ook over een groot aantal hypermoderne smartphones. Kijk maar eens naar de Nokia 5 en 6. Top modellen die de beste ondersteuning verdienen. En om de levensduur van uw Nokia optimaal te benutten, is het prettig om te weten dat bij defecten uw smartphone niet altijd afgeschreven hoeft te worden. Reparatie en herstel lost vaak al veel op.

Nokia service Groningen

Ervaart u problemen met uw Nokia smartphone en bent u op korte termijn op zoek naar een servicecenter van Nokia in Groningen? Dan kunnen onze monteurs u verder helpen. Vaak kunt u ‘gewoon’ bij ons binnenlopen; we helpen u direct verder. Afhankelijk van het technische defect geven we u een indicatie van de tijd waarbinnen we de smartphone kunnen repareren. Is het defect groter dan verwacht, dan zullen we u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Welke ondersteuning voor Nokia smartphones bieden we?

Schermreparatie

Een barst in het scherm van uw Nokia? Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Het verdient aanbeveling om uw scherm te laten repareren. In Groningen bent u van harte welkom bij Quick ‘n Simpel. We vervangen het scherm met een authentiek en gloednieuw beeldscherm. Dat zorgt ervoor dat uw Nokia smartphone weer de gebruikelijke look & feel krijgt. Vaak duurt een schermreparatie niet langer dan 30 minuten.

Batterij vervangen

De batterij van een smartphone kan na verloop van tijd achteruit gaan. Loopt de batterij echter binnen een aantal uren terug richting de 0% of wordt uw Nokia telefoon heel warm, dan is er vermoedelijk meer aan de hand. Wilt u de smartphone graag behouden, dan kunt u de batterij laten vervangen bij Quick ‘n Simpel. Maak een afspraak of kom langs.

Service bij waterschade

Is uw smartphone in het water gevallen, dan is haast geboden. Waterschade hoeft lang niet altijd het einde van uw smartphone te betekenen, maar u moet snel handelen. Gelukkig kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Quick ‘n Simpel in Paddepoel. We beschikken over de juiste tools om de schade als gevolg van waterschade zoveel mogelijk te beperken.