Microsoft smartphone reparatie

Home » Smartphone reparatie » Microsoft smartphone reparatie

Microsoft smartphone reparatie service

Bent u de eigenaar van een Microsoft smartphone en ervaart u problemen? Fysieke of technische issues kunnen we vaak ter plekke oplossen. Zelfs binnen 30 minuten. Denk aan een barst in het beeldscherm of een defect aan het moederbord. Kom langs en ervaar de voordelen van onze erkende service.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Voor deze Microsoft smartphone modellen bieden wij onze diensten aan

Microsoft

  • Microsoft Lumia 640
  • Microsoft Lumia 640 XL
  • Microsoft Lumia 650
  • Microsoft Lumia 950

Wilt u uw Microsoft smartphone laten repareren in Groningen? Kom dan langs bij Quick ‘n Simpel. Onze specialisten werken nauwkeurig en snel. Een hardware of software issue is vaak al binnen 30 minuten afgerond. Mocht het langer duren, dan zullen we dit met u communiceren. Bij de reparatie van een Microsoft smartphone maken we gebruik van originele onderdelen. Dat betekent dat u binnen onze service verzekerd bent van de juiste hulp.

Reparatie Microsoft smartphone

Is het scherm van uw Microsoft smartphone gebarsten, of kunt u uw toestel niet meer opladen? Dat zijn problemen die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. De specialisten van Quick ‘n Simpel helpen u direct, zonder concessies. Dat zorgt ervoor dat u op zeer korte termijn alweer kunt beschikken over de volledige functionaliteit van uw toestel. In bovenstaand overzicht vindt u een overzicht met toestellen die we bij Quick ‘n Simpel ondersteunen. Wilt u langskomen? U kunt gewoon binnenlopen of online een afspraak maken voor een bezoek aan onze fysieke vestiging.

Ondersteuning Microsoft smartphones

Smartphones van Microsoft zijn in opkomst. Bij Quick ‘n Simpel beschikken we over alle apparatuur en materialen om u rondom een reparatie volledig te kunnen ontzorgen. We gebruiken originele onderdelen, waardoor uw mobiele telefoon na reparatie weer als nieuw is. Welke ondersteuning bieden we aan rondom Microsoft smartphones?

Schermreparatie

Een barst of klein scheurtje in het scherm is vervelend, en kan op termijn zelfs gevaarlijk zijn. Voor de reparatie van uw scherm bent u bij Quick ‘n Simpel op de juiste plek. Een schermreparatie voor Microsoft smartphones is onze expertise. In de meeste gevallen is dit binnen 30 minuten gebeurd. Zo beschikt uw Microsoft smartphone weer over een glad, solide en stevig scherm.

Waterschade

Is uw Microsoft smartphone in het water gevallen? Door snel te handelen kunt u permanente schade voorkomen. Weet u niet precies hoe? Breng uw toestel dan direct langs bij Quick ‘n Simpel. Wij beschikken over het juiste materiaal om uw toestel waar op te lappen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken, en kunt gewoon bij ons naar binnen lopen in winkelcentrum Paddepoel, Groningen.

Batterij vervangen

De batterij vormt een wezenlijk onderdeel van uw smartphone. Wanneer u problemen ervaart die spelen rondom de batterij, dan kunnen wij deze snel voor u herstellen. Problemen met betrekking tot de accu van uw Microsoft smartphone kunnen op diverse plekken spelen. Mogelijk kan je helemaal niet meer opladen, wordt je mobiel tijdens het opladen extreem warm of is je accu volledig kapot. In al deze én meer gevallen helpen we u graag met onze maatwerk service mogelijkheden.

Waterschade

Woon je in Groningen of de omgeving, en ervaar je hard- of software problemen met uw Microsoft smartphone? Twijfel dan niet om bij ons binnen te lopen. Het gros van onze telefoon reparaties is binnen 30 minuten klaar, waarbij we uiteraard wel de focus leggen op kwaliteit. Duurt een reparatie langer, dan zullen we dit tijdig met u communiceren. Voor Microsoft smartphone service in Groningen bent u bij ons op de juiste plek.