Winkel

Home » Winkel

Het ruime assortiment van Quick ’n Simpel

Welkom bij Quick ’n Simpel. U kunt bij ons terecht voor reparaties van uw telefoon, tablet, laptop en computer. Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires en andere leuke diensten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kom langs bij ons in de winkel of bekijk op de website:

 

  • Accessoires
  • Inkoop & verkoop
  • Sim only
  • Studenten
  • Zakelijk

De leukste accessoires voor uw telefoon, tablet, laptop en computer 

Bij Quick ’n Simpel vindt u accessoires voor uw telefoon, tablet, laptop en computer. Onze selectie is enorm en we zijn een van de weinigen in Groningen die de nieuwste modellen aanbieden voordat ze in de verkoop gaan. Wij verkopen:

  • Leren hoesjes waar pasjes in kunnen
  • luxe merk hoesjes
  • Eenvoudige transparante achterkantjes
  • Achterkantjes waar pasjes in kunnen
  • Screen protectors

Kom langs in de winkel!

Ook voor laptoptassen, toetsenborden en muizen kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook de nieuwste gadgets zoals externe harde schijven, USB flash drives en micro SD kaarten. Kom langs om onze collectie persoonlijk te bekijken!

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Verkoop uw oude telefoon

Als u een oude telefoon heeft liggen, gooi deze dan niet zomaar weg. U kunt uw oude toestel namelijk nog aan ons verkopen voor een leuk bedrag. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan een duurzamere wereld. De telefoons verdelen wij in verschillende categorieën: als nieuw, zeer goed, gebruik en zwaar gebruikt. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Sim only deals

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende prepaidkaarten en leuke sim only deals. Wilt u niet aan een te hoog bedrag per maand vast zitten? Dan is dit zeker wat voor u. Bekijk onze sim only deals en prepaidkaarten bij ons in de winkel in Paddepoel.

Studentenkorting

Speciaal voor studenten van het MBO, HBO of Universiteit hebben wij een leuke deal. Het studentenleven is namelijk al duur genoeg. Speciaal daarom geven we 5% korting op reparatiediensten en 15% korting op accessoires. Claim de korting!

De beste partner voor uw zakelijk toestel

Bij Quick’n Simpel denken we graag mee om de beste oplossing te vinden voor uw bedrijf. Dit doen we efficiënt en op een gemakkelijke wijze. Bent u op zoek naar een zakelijke telefoon, of een telefoon voor uw medewerkers. Wij denken graag met u mee. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor reparaties. Is uw telefoon kapot of die van een van uw medewerkers? Dit lossen we zo snel mogelijk voor u op.

Vragen over onze zakelijke diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie!