Motorola reparatie

Home » Smartphone reparatie » Motorola reparatie

Motorola reparatie

Als allround en ervaren reparatie service in Groningen kan Quick ‘n Simpel u helpen bij alle typen reparatie. Ervaart u een probleem met uw Motorola en bent u op zoek naar een erkende plek voor Motorola reparaties? Loop eens bij ons naar binnen. We kunnen u in de meeste gevallen binnen een uur verder helpen. Ontdek alles over onze service.

Batterij vervangen

Als uw telefoon u regelmatig in de steek laat, is het tijd om de batterij te vervangen. De batterij van een toestel gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee, maar soms ook korter. Het vervangen van de batterij is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers. Quick 'n Simpel heeft voor elke telefoon een geschikte batterij beschikbaar, zodat we deze snel kunnen vervangen en u binnen de kortste keren weer contact hebt.

Achterkant vervangen

De achterkant van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw toestel. Als u uw telefoon laat vallen is de kans groot dat hij breekt en vervangen moet worden. We hebben deze klus al vaak gedaan en weten hoe we het goed moeten doen. We letten altijd op elk detail, dus u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet als we klaar zijn.

Camera vervangen

U bent vast blij met uw uw nieuwe telefoon, maar het is niet altijd gemakkelijk om hem op zijn best te houden. Als u uw telefoon heeft laten vallen en de camera of het scherm is beschadigt, kunnen wij u helpen! We hebben al duizenden toestellen gerepareerd. Maak een afspraak via onze website of kom langs in onze winkel.

Scherm reparatie

Gebarsten schermen zijn de meest voorkomende telefoonproblemen en wij kunnen ze repareren. Een gebarsten scherm verhindert de functionaliteit van uw telefoon doordat u niet kunt zien wat er op het scherm gebeurt en maakt sommige delen onbruikbaar. Onze deskundige technici kunnen uw toestel repareren en u kunt zelfs in onze winkel wachten terwijl zij dat doen! Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen langs.

Reparaties in 30 minuten

We zijn bij Quick 'n Simpel erg snel. Wij repareren uw toestel terwijl u bij ons in de winkel wacht of een rondje loopt in het winkelcentrum van Paddepoel. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw toestel!

Onze ondersteuning voor Motorola

Motorola

  • Motorola Moto G5
  • Motorola Moto Z Play
  • Motorola Moto One Action
  • Motorola Moto One Zoom

Motorola reparatie laten uitvoeren in Groningen? Motorola is een Amerikaans merk. Binnen Nederland zijn er duizenden gebruikers van deze smartphone, en dus vindt u bij Quick ‘n Simpel uitgebreide ondersteuning bij hardware of software problemen. Denk aan beschadigingen aan het scherm, oplaadproblemen, waterschade of issues met betrekking tot het moederbord. Diverse problemen waar u graag adequate ondersteuning voor wilt ontvangen. Voor een Motorola reparatie in Groningen bent u welkom bij Quick ‘n Simpel. 

Motorola reparatie Groningen

Bij Quick ‘n Simpel maken we uitsluitend gebruik van originele en door Motorola goed gekeurde materialen. Daarmee bent u verzekerd van de optimale service. Heeft u een probleem rondom de hardware of software van uw Motorola smartphone, dan kunt u bij Quick ‘n Simpel binnenlopen. Onze specialisten gaan graag aan de slag. Vaak is een Motorola reparatie al binnen 30 minuten klaar, afhankelijk van de case. Lukt dit niet en hebben we meer tijd voor een reparatie, dan zullen we dit altijd met u communiceren.

Ondersteuning voor Motorola toestellen

Motorola heeft in Nederland behoorlijk aantal zakelijke en particuliere gebruikers. U profiteert bij ons altijd van uitgebreide service mogelijkheden. Ontdek alles over onze ondersteuning bij Motorola reparaties in Groningen.

Repareren of scherm vervangen

Schade aan het scherm van uw smartphone is altijd nadelig voor het gebruiksgemak. Is de barst te groot geworden, dan kunt u deze het beste laten repareren. Afhankelijk van de situatie kiezen we vaak voor het vervangen van uw scherm. We doen dit bij Quick ‘n Simpel uitsluitend met de door Motorola goedgekeurde materialen.

Service bij waterschade

Een Motorola met waterschade? Dan moet u snel handelen. Onder bepaalde omstandigheden is uw smartphone namelijk nog te redden. Zit u met de handen in het haar? Kom dan langs op onze fysieke vestiging. We doen er alles aan om uw toestel met waterschade te herstellen.

Batterij vervangen

Een oude batterij of slechte prestaties van de accu: het zijn veelvoorkomende gevallen die u gebruiksplezier niet ten goede komen. Wilt u nog langer kunnen genieten van uw bestaande toestel? Dan kunt u desgewenst de batterij van de Motorola laten vervangen. Uw accuduur krijgt daardoor een flinke impuls, en ook de prestaties van uw toestel krijgen een algehele boost.

Ook voor andere problemen kunt u ons altijd bereiken. Dit kan liggen binnen het moederbord van de Motorola, of bij slechte prestaties van het systeem. We ondersteunen en ontzorgen u volledig.

Motorola reparatie service

Op zoek naar een erkende Motorola reparatie winkel in Groningen? Dan helpen we u graag verder. We maken gebruik van een uitgebreide service in smartphone reparaties. U kunt ons vinden in de fysieke winkel in winkelcentrum Paddepoel, Groningen. Een afspraak maken kan online, en tegelijk kunt u ook zonder afspraak bij ons binnen komen lopen. Ontdek hoe we uw Motorola reparatie snel en vakkundig uitvoeren, en kom langs bij Quick ‘n Simpel.